top of page

Cukrásznaplóm - 2020.12.22.

Az utóbbi hetek elég lassan teltek számomra.


Tavaly ilyenkor nagy hajtás volt, vizsgák, szigorlatok, szakdolgozat. Most nem sok dolgom van, tekintve a koronavírus helyzetet, illetve, hogy jelenleg munkát keresek, illetve interjúkra járok.


Pont azon a héten, amikor elkezdődött volna a gyakorlati oktatás a cukrász iskolában, akkor vezették be az online oktatás. Nagyon sajnáltam, hiszen eddig a legtöbb cukrász órán olyan dolgokat tanultunk, amivel már tisztában voltam. Zitával ellentétben nálunk kevésbé szakmaiak a dietetikai előadások. Csak a cukrász szakmai előadások azok, amiket tényleg hasznosnak érzek. De remélhetőleg januárban visszaáll a rend, és nemcsak az iskolai tankonyhai gyakorlatokat kezdhetem el, hanem a külső, 160 órás, cukrászdában letöltendő gyakorlatokat is.


Szóval amíg csak online oktatás van, haza költöztem a Balaton-partra. A sok felszabadult időmben igyekszem hasznosan elfoglalni magam, kísérletezek új sütikkel, pitékkel, és várom már nagyon, hogy újra süthessünk nektek.


És kihasználom, hogy 5 év után ez lesz az első olyan karácsony, ami nyugodtan, tanulás nélkül, sok sütés-főzéssel fog telni.

40 views5 comments

Recent Posts

See All

Péknaplóm - 2020.12.22.

Megpróbálom röviden összefoglalni, hogy az elmúlt heteim hogyan is néztek ki. Már november óta folyik a pék online oktatás a Pesti Barnabáson, ahol idén két osztály is indult a túljelentkezés miatt. Ő

bottom of page